Guenevere deel 1 - Koningin van het Zomerland - Rosalind Miles

Guenevere deel 1 - Koningin van het Zomerland - Rosalind Miles

ISBN: 9024533813
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €7,50
Excl. BTW: €7,08
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

 

Zij was de laatste in een reeks trotse Koninginnen, uitverkoren om te heersen over de vruchtbare velden van het Zomerland. Zij was de Hoedster van de Grote Godin; Krijgsvrouw, Geliefde, Muze. Tot op heden heeft haar verhaal nooit geklonken...

Dwars door de, vele koninkrijken en eilanden van het oude Brittannië begint Arthur zijn tocht om de Opperkoning te worden. Maar ook al strijdt hij om zijn geboorterecht op te eisen, een mooie hartstochtelijke, vrouw staat klaar om haar lot te volbrengen. Guenevere, dochter van Koningin Maire Macha en Koning Leogrance, zal spoedig dé troon bestijgen van het Zomerland, na de plotselinge tragische dood van haar moeder.

Vanuit de wervelende nevelen van Avalon zal ze toezien op de heldhaftige wapenfeiten van de nieuwe Opperkoning. En ze zal hem aan haar zijde ontbieden..

Met een uitzonderlijk intuïtieve en krachtige stijl tovert de veelzijdige auteur Rosalind Miles een legende tot leven: de grootse, glorieuze dagen van de dappere, gekwelde Guenevere koningin over een oeroud rijk: het Zomerland.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: