Kind van de nacht - Helen Lowe

Kind van de nacht - Helen Lowe

ISBN: 9789024533657
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €9,50
Excl. BTW: €8,96
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

 

In het verre noorden van de wereld Haarth ligt de bergketen die wordt aangeduid als de Muur van de Nacht. Deze natuurlijke verdedigingslinie wordt bewaakt door de Negen Huizen van de Derai. De Muur vormt het laatste bastion tussen de volkeren van Haarth en Zwerm der Duisternis  al eeuwenlang de aartsvijanden van de Derai, die zich ophouden aan de andere kant van de Muur.

Malian, de rechtmatige erfgenaam van het Huis van de Nacht, is maar wat goed bekend met haar geschiedenis. Haar volk wordt gekenmerkt door de eeuwige oorlog met Duisters Zwerm, met de legendarische helden die nooit versaagden, maar wier macht en kracht opraakten. Onder meer door de slopende onderlinge machtsstrijd van de Heren van de Derai.

Nu maakt de zwerm der Duisternis zich opnieuw op voor een grootscheepse aanval op de Muur van de Nacht en de Negen Huizen. Malians lotsbestemming - als Meester van de Nacht - blijkt onverbrekelijk verbonden met zowel de oude legenden als de toekomst van de Derai en Haarth, voor zover er sprake kan zijn van een toekomst voor de Derai. Of dat laatste zo is, dat is sterk afhankelijk van de keuzes die Malian gaandeweg zal maken.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: