Betaal infomatie

Betaalinformatie

Betaling via Ideal.

  

Uw betaling kan aan ons worden voldaan middels de gangbare IDEAL methode.

In het proces van het bestellen krijgt u automatisch de vraag hoe u wilt betalen en hierbij kunt u IDEAL selecteren. Hierna wordt u automatisch doorgeleid naar een inlogscherm van uw eigen bank waarbij u de betaling veilig kunt voldoen. Mocht u tegen onregelmatigheden aanlopen of een vraag hebben over de betaling of de procedure dan kunt u contact met ons opnemen via: info@bestsellerboeken.nl

VVV-BONNEN

                                               

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestelling geheel of gedeeltelijk te voldoen via VVV-Bonnen. Hierbij moet u wel rekening mee houden dat dit proces langer in beslag neemt dan een normale betaling.

Een VVV-bon kan helaas niet via de digitale weg gecontroleerd worden, hierdoor moeten wij de bon in ons bezit hebben om te kunnen controleren of deze nog geldig is. U kunt op de normale manier het bestelproces doorlopen alleen bij betaling kiest u voor overschrijving. Hierbij geeft u dan aan bij opmerkingen wat de totale waarde is van de VVV-bonnen.

Nadat u de bestelling heeft afgerond dient u de bonnen op te sturen naar:

Bestsellerboeken.nl

Peijerstraat 90

6101 GG Echt

U dient de gehele bon op te sturen met het A en B gedeelte intact. Voor uw eigen administratie is het aan te raden om een kopie te maken.

Na ontvangst van de bestelling krijgt u van ons nog een mail met alle instructies erin vermeldt. Tegelijk krijgt u ook de informatie om het eventuele restant na aftrek van de VVV-bonnen te betalen.

Zodra wij de bonnen hebben ontvangen en gecontroleerd, en het eventuele restant is voldaan. Wordt uw bestelling uitgeleverd.

Alternatieve methode VVV-bonnen inleveren.

Het is ook mogelijk om de bestelling in zijn geheel te voldoen en bij opmerkingen te vermelden dat u VVV-bonnen wilt verrekenen. Uw bestelling wordt dan gewoon verwerkt en na ontvanst van de bonnen ontvangt u restitutie van het bedrag van de opgestuurde bonnen.

 

Omzetten VVV-bonnen in tegoed.

Een andere service die wij aanbieden is om uw VVV-bonnen al om te zetten in een bon voor Bestsellerboeken.nl.

Hierbij kunt u gewoon de bonnen insturen onder vermelding van uw klantnummer en adresgegevens.

U kunt ook al aangeven per e-mail dat u bonnen gaat insturen dan houden wij dit ook in de gaten, hiervoor kunt u dit e-mail adres gebruiken: klantenservice@bestsellerboeken.nl