Het muziekstuk - Morag Joss

Het muziekstuk - Morag Joss

ISBN: 9789022526606
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €6,50
Excl. BTW: €6,13
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Sinds de dood van haar man heeft celliste Sarah Selkirk nauwelijks meer opgetreden. Nu staat ze echter weer in de schijnwerpers van de internationale muziekwereld: New York ligt aan haar voeten en de critici zijn unaniem positief.
Toch is Sarah blij als ze terug kan keren naar haar woonplaats Bath, terug naar Medlar Cottage met de lieflijke tui, en terug naar Andrew...

Maar Andrew - inspecteur Andrew Poole - zit vast in een moordzaak: een oude vrouw is om het leven gekomen door een bombrief, en over het hoe en waarom tast hij volledig in het duister.

Korte tijd na Sarahs terugkeer in Bath arriveert de beroemde Tsjechische componist Herve Enescu om met Sarah een stuk in te studeren dat hij speciaal voor haar heeft geschreven. Maar Enescu wil meer van Sarah...Tegelijkertijd studeert een bont amateurgezelschap - waaronder Andrew - een stadsopera in onder leiding van een andere componist. Dan vindt er een afschuwelijk ongeluk plaats. Of is het moord?

Met een daverend crescendo, gevolgd door een verrassende finale ontrolt zich een ongehoord menselijk drama waarin eer, jaloezie en passie de boventoon voeren.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: