De dood van chaos - L.E. Modesitt jr.

De dood van chaos - L.E. Modesitt jr.

Schrijver: Modesitt, L.E. JR Modesitt, L.E. JR
ISBN: 9029065923
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €8,50
Excl. BTW: €8,02
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

In De kronieken van Recluce vertelt L.E. Modesitt, Jr. in afzonderlijk leesbare romans de geschiedenis van het eiland-koninkrijk Recluce. Typerend voor zijn stiel is zijn persoonlijke variant op de eeuwige strijd tussen magisch goed en magisch kwaad, waarin de eenling zich slechts met grote moeite weet staande te houden: de machteloze in conflict niet de machtigen.

In De magie van Recluce ontdekte de vijftienjarige Lerris, overigens tot zijn groot ongenoegen, dat hij beschikte over aanzienlijke magische krachten die hem in staat stelden de chaosmagiër Antonin te vernietigen. Nu wacht Lerris, inmiddels ouder maar niet veel wijzer, een belangrijke taak - wellicht de belangrijkste uit zijn leven tot dusver.

Het naar vrede hunkerende Candar wordt bedreigd door de krankzinnige heerser van Hamor die met inzet van zijn talrijke legers en de hulp van machtige chaosmagiërs de hele wereld wil veroveren - in het bijzonder het kleine eiland Recluce dat al eeuwenlang het vasteland haar wil oplegt.

Lerris, nu schrijnwerker en meer dan tevreden met zijn eenvoudige leventje, komt tot de ontdekking dat hij zich niet aan deze ontwikkelingen kan onttrekken. Om te voorkomen dat zijn wereld geheel onder de voet wordt gelopen, moet Lerris op zeer korte termijn de machtigste magiër aller tijden worden...

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: