Verbeten strijd - John Sanderford

Verbeten strijd - John Sanderford

ISBN: 9085160197
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €4,00
Excl. BTW: €3,77
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Lucas Davenport is een ongewone politieman. Niet alleen valt hij op vanwege zijn onconventionele, nietsontziende manier van werken, maar vooral vanwege zijn luxe levensstijl.

Clara Rinker is een sympathieke en aantrekkelijke vrouw met een ongewoon beroep: ze doodt mensen tegen betaling. Volgens insiders is Clara de beste huurmoordenaar die er is. Ze werkt efficiënt en onopvallend, laat zich uitbetalen en verdwijnt vervolgens geruisloos.

Totdat ze een klusje in Minnesota aanneemt en de zaak in het honderd loopt. Een succesvol advocaat huurt Clara in om een van haar rivalen uit de weg te ruimen. Maar wanneer een van de getuigen van de moord zelf aan de dood weet te ontsnappen, lijkt de jacht op Clara geopend.

Voor Lucas is het al snel duidelijk dat dit de meest verbeten strijd zal worden die hij ooit heeft gestreden. Nog nooit is hij geconfronteerd met een crimineel die zo nauwgezet werkt en die zo intelligent is. Nog nooit heeft hij oog in oog gestaan met iemand die zo feilloos zijn zwakke punten weet te vinden.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: