Wrede werelden - Brian W. Aldiss

Wrede werelden - Brian W. Aldiss

ISBN: 9030501952
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €6,50
Excl. BTW: €6,13
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Deze bundel werd voor u samengesteld door de bekende science-fiction schrijver Brian Aldiss. Speciaal voor dit boek selecteerde hij de beste verhalen uit zijn eigen oeuvre en uit het werk van de even bekende en befaamde collega-auteurs als Jack Vance, Arthur Clarke, Philip K. Dick, R.A. Lafferty, Henry Kutner en vele anderen.

Iedere s.f-enthousiast kent deze auteurs, en weet dat hun verhalen juist die frappante meeslepende betrokkenheid bij de lezer oproepen, die zo kenmerkend is voor het lezen van een goed science-fiction verhaal.

Enkele van de hoofdstukken, die zijn geschreven door Campbell, Stockham, Clarke en enige anderen, stammen uit een periode toen de science-fiction nog niet de plaats innam die zij heden ten dage gelukkig heeft en daarom slechts werden gelezen door een relatief kleine groep van fijnproevers. Het zijn meesterwerkjes, die nog steeds op onze hedendaagse beschaving en de verre toekomst betrekking hebben - of kunnen hebben- en zij waren het daarom alleen al waard om eveneens in deze bundel opgenomen te worden.

Voor de liefhebbers van goede s.f.

Warm aanbevolen door Brian Aldiss

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: