Verrijzenis - Frank Herbert & Bill Ransom

Verrijzenis - Frank Herbert & Bill Ransom

Schrijver: Herbert, Frank Herbert, Frank
ISBN: 9022953936
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €6,50
Excl. BTW: €6,13
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

 

Verrijzenis is het opzienbare vervolg op Heiland, de intrigerende roman, waarin een groepje Aardse kolonisten een wanhopige strijd voert om te overleven. Hun tegenstanders: de planeet Pandora met zijn vele kwaadaardig-agressieve levensvormen en Schip, hun scheepscomputer die zich een God waant en aanbeden wil worden, op straffe van dood.

Verrijzenis: Verscheidene eeuwen later. De beschaving op Pandora heeft zich gestabilliseerd in twee vormen: Mermen, een mensensoort met een hoogstaande technologische ontwikkeling, levens in uitgestrekte complexen onder water, en Eilanders, een verzameling vreemde wezens, voortgekomen uit vroege experimenten met clonen op Pandora Zij leven op drijvende eilanden van 'organische' materie op de planeet die nu uit één groot wateroppervlak bestaat.

De twee volken hebben generaties lang een wankel evenwicht in hun wederzijdse betrekkingen kunnen handhaven, maar nu dreigt die vrede te worden verstoord. De Eilanders zijn in accuut levensgevaar! Wie zal overleven? Wie heeft straks de macht in handen? Zal Schips experiment op Pandora toch gedoemd zijn te mislukken?

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: