Verdwaald tussen sterren - Robert A. Heinlein

Verdwaald tussen sterren - Robert A. Heinlein

Schrijver: Heinlein, Robert Heinlein, Robert
ISBN: 9029011041
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €5,50
Excl. BTW: €5,19
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

 

Een reusachtig ruimteschip onderneemt een reis die vele generaties zal duren, om een talloze lichtjaren verder gelegen nieuwe wereld te koloniseren. Tijdens de reis worden bij een muiterij kapitein en bemanning van het schip vermoord; de geschiedenis die dit boek beschrijft, speelt zich honderden jaren later af.

Het doel van de tocht, de oude aarde, het heelal zelf, worden vergeten en vervagen tot een mytisch bijgeloof. De wetten van het 'Plan van Jordan' en de uitleg van heilige boeken als de Elementaire Moderne Physica blijven bestaan in een versteende overlevering.

Het schip is een wereld in zichzelf, 8 km lang en 600 m breed. Op de concentrisch gelegen 'dekken' liggen kantoren, boerderijen, woningen en hydroponische tuinen.

Een andere wereld kent Hugh Hoyland niet. Maar als hij zich waagt op de gewichtloze dekken waar de 'mutties' leven, monsterlijk vervormde mutanten, ontdekt hij de ware toedracht van de geschiedenis. In de versteende samenleving van het schip is voor de waarheid echter nauwelijks meer plaats...

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: