Nachtvleugels - Robert Silverberg
Nachtvleugels - Robert Silverberg

Nachtvleugels - Robert Silverberg

ISBN: 9024501776
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €5,00
Excl. BTW: €4,72
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Het verhaal speelt zich af in de donkere middeleeuwen van een verre, nieuwe beschavings-cyclus. Een nieuw Gildewezen is onstaan en beheert de overblijfsels van duizelingwekkende technieken.

Het begint op een avond in het klassieke Rome, thans Roema geheten. Daar verricht de oude Wachter Wuellig zijn Avondwake. Geholpen door zijn elektronische sensors speurt zijn geest rond tussen de sterren. En ontdekt daar de komst van de lang voorspelde invasievloot, die een oud onrecht komt wreken.

Hij waarschuwt zijn Gilde. Doch in één ontzettende nachtelijke catastrofe overweldigen de Bezetters de gehele Aarde. Wuelligs taak is afgelopen. Hij gaat op pelgrimstocht. Eerst om kennis te vergaren. Dan om te worden verjongd.

Hij heeft een lange, wonderlijke, soms gevaarlijke weg te gaan. In gezelschap van een buitenaardse spion, daarna van een blinde prins, tenslotte van een mooie zinnelijke vrouw.

Van Roema gaat het naar Pariss. Dan via Talië en Landbrug naar Afriek. Tenslotte door Ygipt naar de heilige antieke stad Jorselem.

Daar vindt hij Verjonging. En zijn gezellin Avluela, het meisje met nachtvleugels. En een nieuw Gilde. Het Gilde der Verlossers, dat overwinnaars en overwonnenen gelijkelijk zal omvatten - en verzoenen. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: