Von Ryans wraak - David Westheimer

Von Ryans wraak - David Westheimer

ISBN: 9062786677
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €6,50
Excl. BTW: €6,13
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

 

Kolonel Ryan hield niet van halve maatregelen. Als hij iets deed, dan deed hij het grondig en als het even kon op spectaculaire wijze. Hij had maar op het nippertje aan de Duiters weten te ontsnappen, maar de manier waarop hij ontkwam - hij kaapte een complete Duitse trein die voor het vervoer van gevangenen werd gebruikt - was kenmerkend voor zijn moed en waaghalzerij. Hij was nog maar net in Zwitserland aangekomen toen hij de opdracht kreeg een verrader op te sporen die zich als Noord-Italiaanse partizaan uitgaf en hem vervolgens te liqiuderen.

Dat er veel meer op het spel stond was hem niet verteld. De man die hem de opdracht gaf wordt echter dodelijk getroffen doch ziet nog net voor hij de laatste adem uitblaast kans Ryan enkele woorden in zijn oor te fluisteren. De man geeft hem het adres van de gravin van Montalba, die hem zal helpen de geallieerde linies te bereiken.

De gravin is een beeldschone doch zeer mysterieuze verschijning die op geen enkel punt voor Ryan onderdoet. Ze is onweerstaanbaar verleidelijk, grillig, wispelturig en zo mogelijk nog meedogenlozer dan de kolonel. Ryan kan dan ook niets anders doen dan verliefd op haar worden. Samen ontdekken zij dat er een komplot wordt gesmeed dat tot doel heeft met één geweldige klap het geallieerde offensief te breken.

Ryan en de gravin moeten trachten de nazi's te slim af te zijn, hun eigen leven er niet bij in te laten schieten en het noodlot dat als een zwaard van Damocles boven de hoofden van de geallieerden in Zuid-Italië hangt af te wenden... en de tijd dringt...

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: