Een vrouw als een furie - Steve Krantz
Een vrouw als een furie - Steve Krantz

Een vrouw als een furie - Steve Krantz

ISBN: 9022952827
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €6,50
Excl. BTW: €6,13
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

 

Als Stevie vijftien is ontvlucht zij haar huis om in Hollywood haar geluk te vinden. Langzaam maar zeker glijdt zij af naar algehele verloedering. Haar ontmoeting met de gevierde filmheld Morgan Oliver, die haar als erotisch speelgoed behandelt en haar uitleent aan zijn vrienden, brengt haar aan de grenzen van de wanhoop.

Langzamerhand leert zij nieuwe mensen kennen, die zich als echte vrienden ontpoppen. Stevie besluit een agentschap op te richten om nieuwe en gevestigde filmspelers te begeleiden en te exploiteren. Maar hiermee is zij terecht gekomen op een mannenterrein, een wereld waar miljoenen dollars verdeeld worden, waar eerlijkheid niet telt en waar voor een vrouw geen plaats aan de top is weggelegd.

Toch houdt ze de herinnering aan Morgan Oliver, de man die haar eens in het verderf stortte, levend. Als Morgan schuldig blijkt aan de dood van een zestienjarig meisje, dat door zijn toedoen overlijdt aan een overdosis heroïne, ligt de zorgvuldig geplaveide weg naar wraak voor Stevie open...

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: