Dorst - Michael Kumpfmuller
Dorst - Michael Kumpfmuller

Dorst - Michael Kumpfmuller

Schrijver: Kumpfmuller, Michael
ISBN: 9789076341828
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €9,00
Excl. BTW: €8,49
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

In de verstikkende hitte van een grote stad probeert een jonge moeder haar leven te ontvluchten. Ze pakt een rugzak en gaat ervandoor. Haar twee kleine kinderen laat ze achter in een kamer van haar flat met een paar pakken vruchtensap. De vrouw is niet van plan lang weg te blijven, en hoewel ze niet ver komt, raakt ze letterlijk en figuurlijk het spoor bijster.

Met distantie en zonder een oordeel te geven beschrijft Michael Kumpfmuller de zwerftocht van zijn hoofdpersoon gedurende de dertien verschrikkelijke dagen. We volgen haar tijdens doelloze omzwervingen, bezoeken aan vrienden en het winkelen. De vrouw koopt zelfs knuffeldieren voor haar kinderen. Steeds opnieuw komt ze in de buurt van haar woning, maar elke keer is ze te zwak om naar huis te gaan.

Wat drijft deze vrouw om de dingen te doen die ze doet terwijl in haar woning het onvermijdelijke zal plaatsvinden? Michael Kumpfmuller bewijst met dit boek, dat gebaseerd is op een krantenbericht, waartoe literatuur in staat is; inzicht verschaffen, los van feiten en psychologie.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: