Dit zijn mijn woorden - Nancy E. Turner
Dit zijn mijn woorden - Nancy E. Turner

Dit zijn mijn woorden - Nancy E. Turner

ISBN: 9789041008084
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €5,50
Excl. BTW: €5,19
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Het dagboek van Sarah Agnes Prine 1881 - 1901. Sarah Prine is een moedig, jongensachtig meisje. dat gedwongen door de omstandigheden heeft geleerd haar familie te verdedigen. Maar al kan ze beter en sneller schieten dan de grootste kerels, lezen en schrijven blijft haar grootste passie..

In dit dagboek beschrijft de levenslustige, opvliegende Sarah twintig veelbewogen jaren van haar leven. Zet ze eerst haar gedachten nog wat gebrekkig op papier, ze heeft zichzelf leren lezen en schrijven, in de loop der jaren, als zij van een naief meisje in een zelfbewuste vrouw met mensenkennis verandert, wordt haar schrijfstijl steeds beter.

Jarenlang weet Sarah zichzelf te onderhouden, te koppig om toe te geven dat haar liedeloze, eerste huwelijk is mislukt en dat zij eigenlijk met heel haar hart houdt van Jack. Pas als de vastberaden legerofficier haar eindelijk voor zich weet te winnen, vindt Sarah het geluk, en de rust om samen met haar geliefde Jack te genieten van haar grote, uitgebreide familie.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: