De geheimen van La Rochelle - Tanja Kinkel
De geheimen van La Rochelle - Tanja Kinkel

De geheimen van La Rochelle - Tanja Kinkel

ISBN: 9789027461704
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €10,00
Excl. BTW: €9,43
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

164O. Terwijl er in heel Europa oorlog woedt, bereikt Richelieu, kardinaal en Eerste Minister van Frankrijk, het toppunt van zijn macht. Hij regeert niet alleen over het hof, maar over het hele land. Zijn positie maakt hem eenzaam. Slechts één persoon durft hij zijn vertrouwen en genegenheid te schenken: zijn nichtje Marie.

Marie, hertogin van Aiguillon, verbergt haar kwetsbaarheid achter ijzeren discipline en een volstrekt emotieloof uiterlijk. Vanwege het verdriet uit het verleden en een streng bewaakt familiegeheim is ze met de Rode Kardinaal verbonden. Haar taken aan zijn zijde worden voor haar door de jaren heen steeds belangrijker. Maar ook zij heeft haar lot...

Wanneer Marie de mysterieuze Paul d'Irsdmasens ontmoet, wordt ze op harde wijze met haar eigen verleden en dat van haar familie geconfronteerd. Samenzweerders hebben het het leven van Richelieu gemunt; de schimmen uit zijn verleden dringen op. Ze gaat door een hel wanneer het leven van haar oom in haar handen blijkt te liggen.

De geheimen van La Rochelle spelen een cruciale rol in ieders bestaan...

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: