Altijd Casablanca (incl. CD) - Michael Walsh
Altijd Casablanca (incl. CD) - Michael Walsh

Altijd Casablanca (incl. CD) - Michael Walsh

ISBN: 9789022984406
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €7,50
Excl. BTW: €7,08
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Michael Walsh - Altijd Casablanca. Inclusief een CD met de radio-versie van Casablanca met Humphrey Bogart, Ingrid Bergman en Paul Henreid.

Altijd Casablanca is het vervolg op de film Casablanca met Humphrey Bogart en Ingrid Bergman in de hoofdrollen.

Een mistige nacht in december 1941. Op het vliegveld van Casablanca staat Rick Blaine. Hij kijkt het vliegtuigje na waarin zich Ilsa Lund bevindt, de liefde van zijn leven.
Samen met verzetsstrijder Victor Laszlo is zij op de vlucht voor de nazi's. Maar ook Ricks leven is in gevaar: hij heeft net de Duitse commandant majoor Strasser gedood...
Zo eindigt Casablanca, de meest geliefde film aller tijden.

Maar is de grootste liefdesgeschiedenis aller tijden hiermee werkelijk ten einde? Zal Rick zijn Ilsa nooit meer in de ogen kijken? Zal Sam nooit meer voor hen beiden As Time Goes By spelen? En wat voor geheimen houdt hun beider voorgeschiedenis eigenlijk verborgen?
Dit zijn vragen die miljoenen liefhebbers van dit grootse liefdesavontuur tussen Humphrey Bogart en Ingrid Bergman zich al vijftig jaar stellen. In Altijd Casablanca zullen zij eindelijk de antwoorden vinden: deze meeslepende roman vertelt niet alleen hoe het verder ging, maar ook wat er aan voorafging. Waarom kan Rick onmogelijk terug naar New York? Hoe is de relatie tussen Ilsa en Victor ontstaan? Wat gebeurde er precies met Rick en Ilsa in Parijs?

Altijd Casablanca neemt de lezer mee op een reis vol avontuur, moed en romantiek, van Casablanca naar Lissabon, van New York naar Londen en Praag... en natuurlijk naar Parijs waar Rick en Ilsa ooit hun grote liefde beleefden.

Inclusief de CD.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: