Een huis vol dromen - Barbara Delinsky

Een huis vol dromen - Barbara Delinsky

ISBN: 9789032506148
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €4,50
Excl. BTW: €4,25
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

 

De beroemde journaliste Grace Dorian heeft een probleem dat zij met niemand durft te delen - zelfs niet met haar enige dochter Francine. Grace is af en toe zo vergeetachtig dat ze er bang van wordt. Haar werk lijdt eronder, maar koppig houdt Grace vol dat er niets met haar aan de hand is. Tot ze zo maar door een rood licht rijdt en in het ziekenhuis belandt.

Francine is diep geschokt wanneer zij hoort dat haar moeder de ziekte van Azheimer heeft. Grace is pas eenenzestig. Samen besluiten ze Grace's toestand voor de buitenwereld geheim te houden. Francine zal het werk van haar moeder zolang overnemen. Zelf heeft Francine ook een dochter, de rebelse Sophie, die haar troost en steun misschien nog wel harder nodig heeft dan Grace.

Zo raakt Francine gevangen tussen haar alsmaar groeiende verantwoordelijkheden. Van een eigen leven komt niet veel meer terecht, juist nu de jonge dokter Davis Marcoux interesse in haar toont. Vechtend tegen haar paniek vraagt Francine zich af hoe lang zij dit zware leven nog kan volhouden en hoe lang ze het geheim van Grace's ziekte nog zal kunnen bewaren.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: