Pleegmoeder gezocht - Claire Lorrimer
Pleegmoeder gezocht - Claire Lorrimer

Pleegmoeder gezocht - Claire Lorrimer

ISBN: 9065904611
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €7,50
Excl. BTW: €7,08
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Pleegmoeder gezocht vertelt het onvergetelijke verhaal van Jeanette Robers, en van de vele kinderen die door haar inzet konden ontsnappen aan een gewelddadige en ongelukkige jeugd.

Als Londens meisje groeit Jeanette op onder onmenselijke omstandigheden, een slachtoffer van geweld en incest. Alleen door Jeanettes doorzettingsvermogen en moed komt ze ongeschonden door deze gruwelijke tijd heen en weet ze zich ten slotte zelfs op te werken tot verpleegster. Op dat moment neemt ze zich voor andere kinderen in nood de liefde en veiligheid te bieden die zijzelf in haar jeugd zo heeft gemist.

Een toevallige ontmoeting met de vijfjarige Robbie, die door Jeanette wordt betrapt op winkeldiefstal, heeft grote gevolgen. Voordat ze het goed en wel beseft heeft Jeanette de zorg op zich genomen voor een lange stroom mishandelde, gekwetste en verwaarloosde jongens en meisjes die door iedereen in de steek zijn gelaten.

Zo is er bijvoorbeeld de driejarige Tom, die door zijn ouders halfdood is geslagen. Joan van tien is zomaar door haar moeder de deur uitgezet. Susie, elf jaar oud, is jarenlang verkracht door de jongens in het weeshuis waarin ze opgroeide. Ellen en Gary, een tweeling van drie, zijn ondervoed en verwaarloosd door ouders die verslaafd zijn aan drank en drugs.

Al deze kinderen zijn wanhopig op zoek naar een pleegmoeder - en Jeanettes hart is groot genoeg voor hen allemaal. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: