Het volk van de aarde - W. Michael Gear & Kathleen O'Neal Gear
Het volk van de aarde - W. Michael Gear & Kathleen O'Neal Gear

Het volk van de aarde - W. Michael Gear & Kathleen O'Neal Gear

Schrijver: Gear, Michel & O'Neal-Gear, Kathleen
ISBN: 9029045132
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €10,00
Excl. BTW: €9,43
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

 

Na enkele jaren van betrekkelijke rust dreigt er nieuw gevaar voor het volk. Gedreven door honger en kou en voorgegaan door hun krijgszuchtige leider Dappere Man, naderen noordelijke volkeren, de clans van het Zonnevolk, de vruchtbare gronden van het volk. Maar niet aileen dat feit veroorzaakt onrust. De Spiraal, leidraad voor de leefwijze van alles wat denkt en leeft, dreigt te worden verstoord nu de wolfsdromer Eerste Man, de Ziener die de droom van de spiraal heeft gedroomd, in het geestenrijk is opgegaan. Wat nu te doen?
 
Tot ieders verbazing is het aan een mismaakte, hij die later Stil Water zal heten, om de totstandkoming van een Nieuwe Droom te verwezenlijken. Die welhaast onmogelijke taak wordt hem op zijn schouders gelegd door zijn vriend Warm Vuur, die op zijn doodsbed Stil Water een belofte weet af te dwingen: zoek de Dromer, herstel de Spiraal.
 
Hoe moeiIijk die opdracht is, dat blijkt pas als de gezochte Dromer geen ander blijkt te zijn dan Witte Es, de vrouw die in haar vroege jeugd door het Zonnevolk werd weggeroofd van haar plaats bij de vuren van het volk van Stii Water. 
 
Deel drie van de serie De prehistorie van de nieuwe tijd.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: