De kronieken van Thomas Covenant - Stephen Donaldson

De kronieken van Thomas Covenant - Stephen Donaldson

Schrijver: Donaldson, Stephen Donaldson, Stephen
ISBN: 9024548411*3
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €18,00
Excl. BTW: €16,98
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Deel een: De vloek van heer Veil

Thomas Covenant noemt zichzelf de Ongelovige omdat hij niet durft te geloven in het magische rijk waarin hij ontwaakt is.
Want is er voor een melaatse verschoppeling als Thomas een verleidelijker wensdroom dan als verlosser onthaald te worden?
Maar het Land laat zich niet gemakkelijk ontkennen...

Deel twee: De verdelgingsoorlog

De melaatse schrijver Thomas Covenant keert terug naar Het Land waar de strijd om de Staf van Gerechtigheid nog steeds woedt. Heer Veil tracht met steeds meer succes het land in zijn wrede greep te krijgen en maakt zich op voor de beslissende slag. De Heren, gesteund door Hile Troy, proberen Veils opmars in een wanhoopsoffensief te breken, terwijl Thomas in gezelschap van Opperwijze Elena beangstigende avonturen beleeft in een onherbergzaam deel van het Land...

Deel drie: De macht die behoudt

Opzettelijk maakte hij zijn voorhoofd niet schoon. Hij raakte het zelfs met geen vinger aan. Het was zijn bewuste keuze de beschuldiging die daar geschreven stond, niet van zich af te werpen.'

Eindelijk beseft de melaatse schrijver Thomas Covenant dat zijn eigen machteloosheid er de oorzaak van is dat het Land, zonder een behoorlijk leger en zonder de macht van de Staf van Gerechtigheid, zijn ondergang tegemoet gaat. De cynische Thomas keert voor de laatste maal terug naar het Land om de strijd met de machtige heer Veil, de verpersoonlijking van het kwaad, aan te binden. Maar weet Thomas nu hoe hij de macht van zijn magische 'witte goud' in deze strijd moet gebruiken...?

Sinds de eerste publicatie in 1977 is Donaldsons trilogie 'De Kronieken van Thomas Covenant' uitgegroeid tot een fantasy-klassieker. De critici zijn vol lof over deze serie, die wereldwijd een miljoenenpubliek gevonden heeft. 

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: