Weefwereld - Clive Barker
Weefwereld - Clive Barker

Weefwereld - Clive Barker

Schrijver: Barker, Clive
ISBN: 9024515971
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Prijs: €11,00
Excl. BTW: €10,38
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

 

Iedereen wil het tapijt bezitten waarin een magische wereld is geweven. Maar voor velen is de prijs te hoog...

Het begint met een tapijt waarin een wonderbaarlijke wereld is geweven. Als die wereld opnieuw tot leven komt worden de duistere krachten opgeroepen waarvoor een volk dat ouder is dan de mens, zich had verborgen. Het gevolg is een wanhopige strijd om de laatste resten van magie te beschermen waartoe de mens nog steeds toegang heeft. Maar de laatste menselijke tapijtbewaarder is zojuist gestorven...

Een aantal onvergetelijke personages wedijveren om het bezit van het tapijt: Susanna Parrish, kleindochter van de laatste tapijtbewaarder, die de mysterieuze aantrekkingskracht van de Weefwereld voelt lang voordat ze de kracht van haar eigen vermogen beseft; Calhoun Mooney, een duivenhouder die al een glimp van de wereld in het tapijt heeft opgevangen; Immacolata,een afschrikwekkend wezen dat haar zinnen heeft gezet op de ondergang van haar volk, en haar dienaar, Shadwell de Verkoper, die de Weefwereld wil overdoen aan de hoogste bieder.

Weefwereld is een verbijsterende roman vol huiveringwekkende visioenen, een verkenning van het magische en het monsterachtige. Het is het verhaal van een zoektocht, van titanische strijd, van liefde en hoop.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: