Charmed een demonische grappenmaker - Paul Ruditis
Charmed een demonische grappenmaker - Paul Ruditis

Charmed een demonische grappenmaker - Paul Ruditis

ISBN: 9789047800767
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €3,50
Excl. BTW: €3,30
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Het valt vandaag de dag niet mee om goede hulp te krijgen, als je een Charmed One bent, tenminste. Piper heeft een bizarre ruzie met een schoonmaker, Phoebe krijgt vreemd advies van een computertechnicus en Paige ontmoet een gids die haar het bos in stuurt. En dat allemaal op één dag. De zussen komen tot de conclusie dat er magie in het spel is.

Ze zijn er al snel achter dat de mythologische en literaire dwingeland Puck zich heeft voorgenomen om hen met een bezoek te vereren. Op het moment dat ze zich realiseren wie er verantwoordelijk is voor al die chaos, verschijnt Puck, die behalve een onruststoker ook reuze nieuwsgierig is, en verkondigt dat hij een plan heeft bedacht om de Macht van Drie in actie te zien; Het circus is in de stad en er is een onschuldige die hulp nodig heeft.

Bij het circus moeten ze degene die in gevaar is zien te vinden, terwijl een diabolische, van gedaante wisselende Puck hen bij elk probleem in het ongewisse laat. Zullen de Charmed Ones Puck te sim af zijn en het kwaad overwinnen in de weinige tijd die hen rest?

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: