De missie van de Devilfish - Michael Dimercurio
De missie van de Devilfish - Michael Dimercurio

De missie van de Devilfish - Michael Dimercurio

ISBN: 9789061120216
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €4,00
Excl. BTW: €3,77
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Verborgen onder de ondoordringbare ijskap van de Noordpool wacht de FS Kaliningrad de grootste Russiche aanvalsonderzeeboot aller tijden, op het uur van de waarheid. Aan boord bevindt zich admiraal Alexi Novskoyy, commandant van de Russiche Noordelijke Vloot, en briljante regisseur van een waanzinnnig aanvalsplan.

Gefrustreerd door het politieke klimaat na de koude oorlog, dat de Russen dwingt onder VN-toezicht hun nucleaire wapens te vernietigen, terwijl de Amerikanen ongestoord doorgaan met het perfectioneren van hun eigen arsenaal, heeft Novskoyy 120 aanvalsonderzeeboten, elk met een SSN-X-27 nucleaire kruisraket aan boord, naar de oostkust van de Verenigde Staten gestuurd Een provocatie bij uitstek, waarmee hij het evenwicht tussen de partijen wil herstellen.

Commandant Michael Pacino krijgt een hast onmogelijke opdracht: maak de onoverwinnelijke geachte FS Kaliningrad onschadelijk. In de verhoudingsgewijs kleine USS Devilfish zet hij koers naar de poolzee, gedreven door twee missies: hij zal de agressor een halt toeroepen en hij zal wraak nemen op de man die ooit zijn vader doodde...

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: