De poort des doods - deel 7 - Meester -  Weis en Hickman
De poort des doods - deel 7 - Meester -  Weis en Hickman

De poort des doods - deel 7 - Meester - Weis en Hickman

Schrijver: Weis, Margaret
ISBN: 9024523605
Beschikbaarheid: In Stock
Prijs: €7,50
Excl. BTW: €7,08
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Eeuwen geleden spleten tovenaars een wereld in vier rijken - die van lucht, steen, vuur en zee - en verdwenen vervolgens. Nu weten alleen die paar wezens die het Labyrint hebben overleefd en door de Poort des Doods zijn gegaan nog van het bestaan van alle vier de rijken af... maar zelfs zij hebben alle mysteriën van hun eigen wereld nog niet doorgrond.

Het vuige leger van de Heer van de Nexus, bestaan uit ondoden van Abarrach en drakeslangen van Chelestra, is teruggeslagen van Chelestra, is teruggeslagen. Maar tegen welke prijs? Haplo is zwaargewond gevangengenomen en Alfred is verdwenen. Marit en Hugh zijn nog steeds opgesloten in het Labyrint. Wie zal Haplo redden? Slechts de magie van de Zevende Poort kan uitkomst brengen.

MeesterPoort is het Zevende en laatste boek van de zevendelige cyclus De Poort de Doods, een fantasy-epos van ongekende aard en omvang. Eerder verschenen DrakeVleugel, ElfenSter, VuurZee, ToverSlang, ChaosSchepper en DwaalWegen. Alle delen kunnen op zichzelf worden gelezen. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: