Blond en dominant - Maureen Martella
Blond en dominant - Maureen Martella

Blond en dominant - Maureen Martella

ISBN: 9789041014580
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €5,50
Excl. BTW: €5,19
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Hetty woont op een boerderij op het Ierse platteland. Samen met een saaie echtgenoot, haar tweelingzoontjes en haar moeder. Ze is totaal afgesloten van de buitenwereld, en het enige lichtpuntje in haar leven is de Amerikaanse soapserie waaraan ze verslaafd is.

Opeens worden Hetty en haar familie opgeschrikt door een bericht van Gloria, Hetty's zus, van wie ze al jaren niets meer hebben vernomen. Gloria heeft haar tijd goed besteed en heeft het in Hollywood als scenarioschrijfster helemaal gemaakt.

Al snel wordt het contact tussen Hetty en haar zus weer als vanouds en ze ontsnapt aan de dagelijkse sleur voor een vakantie in Hollywood. Daar aangekomen komt ze oog in oog te staan met Gloria's vriend Carlos... niemand minder dan de ster uit Hetty's favoriets soap.

Hoewel hij de vriend van haar geliefde zus is, kan Hetty niet anders dan als een blok vallen voor haar tv-held-in-het-echt. Wanneer Gloria en Carlos dan ook nog eens met een plan komen waardoor Hetty nog meer in hun leven wordt getrokken, lijkt er geen weg terug... in elk geval niet naar het Ierse platteland.


* Dit boek is ook uitgebracht onder de titel Hetty gaat naar Hollywood.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: