Bloedgeld - Gé Bossche
Bloedgeld - Gé Bossche

Bloedgeld - Gé Bossche

ISBN: 9789053338100
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €5,50
Excl. BTW: €5,19
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Adam Greenwood, werkzaam bij effectenmakelaar Brosnan & Co. in de Londense City, is een omvangrijke beursfraude op het spoor: op grote schaal blijkt met misbruik van voorwetenschap in aandelen te worden gehandeld. Nog voordat hij een diskette met gevoelige informatie aan zijn oude vriend en studiegenoot Connor McGregor kan overhandigen, wordt hij vermoord.

McGregor besluit de zaak tot op de bodem uit te zoeken. Journalist George Wallace wil hem hierbij helpen. Het voornaamste doel van Wallace is de waarheid achterhalen, voor McGregor staat gerechtigheid voorop. Waarom en door wie is zijn vriend vermoord?

Hun zoektocht leidt via de London Stock Exchange uiteindelijk naar de Zurich Allgemeine Bank (ZAB). Enorme bedragen worden op ingenieuze wijze van slapende joodse rekeningen van de ZAB doorgesluisd naar de Verenigde Staten. Maar wie regelt dit verkeer en belangrijker nog: voor wie of wat is dit geld bestemd?

Wat McGregor en Wallace te weten komen, kan het daglicht niet verdragen. Ze ontrafelen een internationaal netwerk waarbij zeer hooggeplaatste personen uit de politiek en de bankwereld, maar ook de CIA betrokken zijn. Bloedgeld is een meeslepende financiële thriller over internationale beursfraude en politieke corruptie op het hoogste niveau.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: